Amihez MAKASZUL ragaszkodunk: a Boldog Karácsony!

Amihez MAKASZUL ragaszkodunk: a Boldog Karácsony!

| Kategória: MAKASZ

Garfield szemszögéből nézve az egész 2020 egyetlen, véget nem érő hétfő volt. A koronavírus márciusban befurakodott az életünkbe, és egyelőre még túl jól érzi magát ahhoz, hogy távozzon. A körülményeken változtatni nem tudunk, de azon igen, hogyan állunk a helyzethez. Mi is erre fókuszáltunk egész évben, és a munkánk nem volt hiábavaló.

Közeledik a karácsony, ami számunkra is azt jelenti, hogy búcsút intünk az évnek, és egy kicsit átadjuk magunkat a pihenésnek, a bejgli majszolásnak, a töltődésnek, és a biztonság kedvéért még egy kis bejgli majszolásnak.

Mielőtt azonban elmerülnénk ünnepi hangulat cukormázában, beszámolunk néhány örömteli hírről, amely megkoronázta, pardon, mosolyt csalt az arcunkra év végére. 

Idén is nőtt a MAKASZ család

Büszkék vagyunk rá, hogy idén a tagkártyások csapatában köszönthetjük az OBO Bettermann Hungary-t, valamint a NAVOSZ-t és a MAHART-ot is. Amíg az OBO Bettermann Hungary esetében a MAKASZ kártya több mint 1300 dolgozó karácsonyi ajándéka lett, addig a NAVOSZ és a MAHART esetében az összes szakszervezeti tag Mikuláscsizmájába csusszant a kedvezménykártyánk. Szívből reméljük, hogy a MAKASZ kártya hozzájárul majd ahhoz, hogy a 2021 számukra egy jobb, és tartalmasabb év legyen!

My Baby Card - Üdv a MAKASZ csapatban!

Már-már anyai örömmel tölt el bennünket, hogy a My Baby Cardnak köszönhetően a My Fitness Card és a My Lady Card  duója idén tiróvá bővült. A My Baby Card-dal az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy megkönnyítsük a családosok életét, és hozzájáruljunk ahhoz, hogy a SALE-irányos vásárlással több maradjon a családi kasszában.

2020: ezennel búcsúzunk tőled! Hisszük, hogy bár a járványhelyzet korlátoz bennünket bizonyos dolgokban, a szeretettel szemben – főként az ünnepek alatt – nincs esélye!

Kívánjuk, hogy Neked, kedves olvasónk, igazán meghitten és boldogan teljenek az ünnepek! Boldog karácsonyt és boldog új évet!

Virtuális ünnepi öleléssel,

A MAKASZ csapata