MAKASZ kedvezménykártya

A MAKASZ kártyatulajdonosok megkötések nélkül élvezhetik a kedvezményrendszer teljes palettáját. A My Card termékek előnyeit összesítve, a MAKASZ kártya minden elfogadóhelyen felhasználható. A széles körű kedvezmények mellett az egyes kártyákhoz tartozó szolgáltatások is korlátlanul igénybe vehetők. A MAKASZ közösségi- és kedvezménykártyát leginkább azoknak a tagjainknak ajánljuk, akik egynél több területen szeretnének kedvezményekhez jutni vagy egyszerűen kedvelik a határtalan szabadságot az engedmények terén.

My Lady Card

Kiknek szól? Nőknek, akik élvezik a nőiséget.

Don’t Worry Be Lady! – Hirdeti a My Lady Card szlogenje, ami tökéletesen kifejezi a modern nőt. A XXI. századi nő számos más szerepe mellett éli meg nőiségét. Közösségünkben igyekszünk könnyíteni a szerepek összehangolásán.

A My Lady Card a NŐ sokszínűségét és sokoldalúságát hivatott tükrözni: Széles körben igénybe vehető kedvezményei mellett praktikus szolgáltatásokat, rendezvényeket, tanácsokat és egy kihagyhatatlan közösséget nyújt a női nem számára.

My Fitness Card

Kiknek szól? Mindenkinek, aki szeretne tenni egészsége megőrzéséért.

My Fitness Card elnevezésű kártyánk minden téren igyekszik segítséget nyújtani az egészséges életmód kialakításához és fenntartásához. Ennek érdekében a kedvezmények biztosítása mellett egy motiváló és inspiráló közösséget épít, ami bármikor felkereshető kérdéssekkel vagy tanácsokkal kapcsolatban.

A kártya által nyújtott kedvezményekkel jelentősen olcsóbban vehetők igénybe az egészséges életmódhoz köthető termékek, eszközök és szolgáltatások, így anyagilag is kevésbé megterhelő az egészség fenntartása.

My Baby Card

Kiknek szól? Kismamáknak és Anyukáknak.

A terhesség időszaka a természetes boldogság mellett kétségeket és aggodalmakat is jelent a kismamák számára. A My Baby Card a tervezéstől a gyermek 3 éves koráig kíséri végig az anyukákat és nyújt rendszeres kedvezményeket a gyermekneveléshez kötődő kategóriákban.

Hamarosan