MAKASZ Alkártyák

A MAKASZ alkártyái a teljes rendszer tematikus részeit foglalják magukban. Ezzel lehetővé tesszük tagjaink számára, hogy ne legyen szükség a teljes kedvezményrendszer használatára amennyiben annak nagy része kihasználatlan maradna. Az alkártyák kedvezőbb áron vásárolhatóak meg, mint a MAKASZ főkártya, hiszen nem tartalmaznak minden kedvezményt.

My Baby Card

My Baby Card

Kiknek szól? Anyukáknak és Apukáknak, akiknek a család az első!

A My Baby Card a MAKASZ kártyafamília legifjabb tagja, és ennek örömére most különleges ajánlat keretében érhető el!

Azért született meg, hogy segítse a családok mindennapjait. A My Baby Card alkártyánk most a MAKASZ egész kedvezményrendszerét elérhetővé teszi és a szélsebesen cseperedő gyerek mellett is állandó kedvezményeket biztosít. A kártyát felmutatni éppen úgy gyerekjáték, mint a megspórolt pénzt olyan közös programra költeni, ami mindenkinek az arcára mosolyt csal!

My Lady Card

My Lady Card

Kiknek szól? Nőknek, akik egyedül is képesek mindenre.

A My Lady Card közösségi kedvezménykártyával minden kedvezményt megkapsz, amire nőiségedből fakadóan szükséged lehet. Hozd magaddal a szíved, az összes félelmed, tapasztalataid, és ígérjük, hogy kiszínezzük hétköznapjaidat és felszabadultan fogsz közösségünkre gondolni.

Hiszen mi tudjuk: nem elhinned, hanem tudnod kell, hogy erős vagy. Erősebb bárkinél!

My Fitness Card

My Fitness Card

Kiknek szól? Mindenkinek, aki szeretne tenni egészsége megőrzéséért.

My Fitness Card elnevezésű kártyánk minden téren igyekszik segítséget nyújtani az egészséges életmód kialakításához és fenntartásához. Ennek érdekében a kedvezmények biztosítása mellett egy motiváló és inspiráló közösséget épít, ami bármikor felkereshető kérdéssekkel vagy tanácsokkal kapcsolatban.

A kártya által nyújtott kedvezményekkel jelentősen olcsóbban vehetők igénybe az egészséges életmódhoz köthető termékek, eszközök és szolgáltatások, így anyagilag is kevésbé megterhelő az egészség fenntartása.

A MyKia+ kártyák névegyezése a MAKASZ alkártyáival pusztán a véletlen műve. A MyKia+ kártya tulajdonosok számára az autós kedvezmények egy részét a KIA biztosítja, de a MAKASZ rendszerének minden egyéb kedvezménye elérhető.