Határtalan kedvezmények karácsonya

Ha szeretné igazán nagy meglepetésben részesíteni munkavállalóit idén karácsonykor, nekünk van egy innovatív megoldásunk!

Miért jó ajándék egy MAKASZ kártya?

Biztosan tapasztalta, hogy egyre nehezebb évről évre újdonsággal készülni a céges karácsonyra, hiszen most valószínűleg elmarad a céges karácsonyi rendezvény is. Az év végi hajrával járó nagy kapkodás ráadásul nem a kreativitás barátja. Ha szeretne kitörni a megszokott, elcsépelt ajándékok tárházából, akkor mi egy olyan páratlan meglepetéssel tudunk szolgálni, ami mosolyt csal munkavállalói arcára. A mostani karanténos-Covidos időszakban pedig különösen nagy szükség van a szívmelengető meglepetésekre!

Fedezze fel a MAKASZ-t, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi kedvezménykártya programját és kényeztesse dolgozóit a határtalan kedvezményekkel!

Miért ideális ajándék?

Határtalan kedvezmények

Határtalan kedvezményeket rejt magában

A kártya országosan elérhető kedvezményeivel az élet majd minden területén valódi többletet nyújt, melyek száma hónapról hónapra nő.

Elegáns, exkluzív díszcsomagolás

A munkavállalók megbecsülésének kifejezési eszköze

Ön a kedvezményekkel megspórolt összegnek köszönhetően voltaképp közvetve több százezer forint juttatást ad a kollégáinak, megkönnyítve ezzel a hétköznapokat. Elégedettebb dolgozó=jobb munkavállaló.

Nemcsak ajándék, de jövő évi juttatás is

Nemcsak ajándék, de jövő évi juttatás is

A kártya 1 évig használható korlátlanul térben és időben és így az ajándék egész jövő évben a rajongás tárgya lesz.

Mit nyújt a kártya a munkavállalóknak?

Összetartozás

Összetartozás

A közösség tagjai közötti kapcsolat megerősítése a közösségépítés egyik legfontosabb pillére. Erősítse az összetartozás érzését a kártyával, ami a hétköznapjaik részévé válhat és minden nap kellemes élményt nyújt számukra.

Közösség

Közösség

Elérheti, hogy munkavállalói egy valódi közösség tagjainak érezzék magukat, ezáltal jelentősebb érzelmi kötődést nyújthat számukra cége felé.

Elismerés

Megbecsülés

Az elvégzett munka elismerése a munkavállalók megtartásának egyik legfontosabb eszköze. Dolgozói kártyája kedvezményeivel kifejezheti munkavállalói számára, hogy az általuk elvégzett munkát értékesnek tartja.

3 lépésre a legjobb céges ajándéktól

Kapcsolatfelvétel

1. Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerje a lehetőségeit. 24 órán belül felkeressük!

Egyeztetés

2. Egyeztetés

Nyitottak és rugalmasak vagyunk, számos lehetőséget megfontolhatunk együtt. 15 éves tapasztalatunkat felhasználva a legjobb lehetőséget dolgozzuk ki Önöknek.

Kapcsolatfelvétel

Elkészített céges ajándék

3. Elkészített céges ajándék

Az egyeztetések után levesszük az Ön válláról az ajándék beszerzésének terhét, mindent elkészítünk. Önnek csak át kell adnia majd az ajándékot.

Hogyan juthat hozzá?

A munkavállalói száma és egyedi igényei alapján igyekszünk megtalálni azt a megoldást, amellyel leginkább támogatni tudjuk a kártyával kapcsolatos céljai megvalósítását. Kérje ajánlatunkat, vagy egy személyes bemutatkozás lehetőségét!

Kapcsolatfelvétel

Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.