Cégeknek

Akár elfogadóhelyként csatlakozik a MAKASZ rendszeréhez, akár saját kártya kibocsátását tervezi, a MAKASZ kedvezményrendszere széleskörű előnyökkel segíti vállalkozása fejlődését.

Elfogadóhely

A MAKASZ olyan kedvező lehetőségeket nyújt elfogadóhelyei számára, amely valós, hatékony ügyfélszerzési és megtartási esélyeket jelent.

Versenyelőny

A MAKASZ kártya elfogadása esetén tagjaink előnyben részesítik a konkurenciával szemben, hiszen kedvezményes áron vásárolhatnak Önnél.

Presztízs

Olyan jól ismert cégekkel kerül egy rendszerbe, mint a MOL, a VODAFONE, a K&H, illetve több kiemelkedően nagynevű partnerünk, akik már megtalálták számításaikat a MAKASZ-ban.

Kerüljön fel a térképre!

Tagjaink mobilapplikáción keresztül is elérhetik a kedvezményeket és térképes megjelenítés segítségével kereshetik a földrajzilag hozzájuk legközelebb eső elfogadóhelyet.
Ne engedje elmenni lehetséges vásárlóit!

Bizalom

A MAKASZ 14 éve töretlenül bizonyítja alkalmasságát és megbízhatóságát partnerei és tagjai számára. Stabilitásunkat a Bisnode 2015-ben ’A’ tanúsítvánnyal minősítette, amellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

A kedvezmény mértéke

A kedvezmény mértéke minden esetben egyedi egyeztetés tárgyát képezi, az egyetlen rögzített kikötés a legnagyobb kedvezmény elve.

A kedvezmény mértéke

Saját kártya

A MAKASZ kedvezményrendszere igen széles termék- és szolgáltatáspalettát foglal magába, hiszen az élet majd’ minden területén nyújt kedvezményeket tagjai számára. Az így kapható sokrétű kedvezményeket nem minden tagunk tudja megfelelően kihasználni, ezért a visszajelzésekre reagálva létrehoztuk a My Card termékcsaládot, ami lehetőséget nyújt tagjaink számára, hogy kifejezetten az őket érintő körben kapjanak kedvezményeket.

Amennyiben kártyáink valamelyike összeegyeztethető cége profiljával, sokkal koncentráltabban érheti el a vásárlói kört, amely kifejezetten az Ön termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődik.

My Card termékcsalád


Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.