MAKASZ elfogadóhely

Egy lépéssel a versenytársak előtt

Legyen partnerünk!

Kedvezményért marketinget
Több, mint kedvezménykártya

Minden cég számára kihívást jelent a megfelelő marketing eszközök felkutatása és kiválasztása. A célcsoport elérésének költségei gyakran magas kiadást jelentenek és a hatékonyság is kétséges. A MAKASZ olyan megoldást kínál, amivel Ön elérheti a vállalkozása iránt érdeklődő közönséget és szakembereink által hatékony segítséget kap kampányai megtervezésében és levezetésében.

Mit nyújt a MAKASZ?

Kommunikációs felület

Kommunikációs felület

Nem pusztán egyszeri bemutatkozási lehetőséget kap. A MAKASZ állandó kommunikációt biztosít célcsoportjával.

Tagjaink várják azokat az időszakos ajánlatokat, csomagokat és egyéb kedvezményes lehetőségeket, amelyeket kifejezetten érdeklődési körüknek megfelelően állítunk össze, ezért a megajánlott állandó kedvezményen kívül bármikor lehetősége van időszakos promóciókat eljuttatni célközönségéhez.

Ajánlások

Ajánlások

Tagjaink ajánlják egymásnak és közösségünkön kívüli ismerőseiknek az igénybe vett kedvezményeket és azzal kapcsolatos tapasztalataikat. Megosztják véleményüket a cégről, szolgáltatásról, megvásárolt termékről, ezzel is önálló reklámot generálva az adott vállalkozás számára.

Megnövelt márkaismertség

Megnövelt márkaismertség

Vállalkozása több felületen is folyamatos jelenlétet kap és alkalmankénti kampányokban is hirdetjük termékeit, szolgáltatásait. Emellett tagjaink megosztják tapasztalataikat a közösségi média felületein, így további több ezer embert érhet el. Ennek eredményeként növekszik ismertsége és egyre több visszatérő vásárlóra számíthat.

Célzott helyi hirdetés

Célzott helyi hirdetés

Lehetőséget biztosítunk, hogy időszakos ajánlatait kifejezetten az Ön környékén élő tagjaink számára juttathassa el. Egy helyi közösség esetén nagyobb eséllyel látogatják meg vállalkozását és vállnak visszatérő ügyféllé, hiszen a könnyű és gyors megközelíthetőség napjainkban a jelentős kritériumok között szerepel a vásárlók döntéseiben.

Virális lehetőségek

Virális lehetőségek

A közösségi média felületein hatalmas sebességgel terjednek a legjobb ajánlatok. Amennyiben időszakos ajánlatként összeállítunk egy tagjaink számára valóban kedvező csomagot, az virálisan söpör végig a közösségi média felületeken és az információ rövid időn belül rengeteg emberhez eljut, így igen nagy számban tudjuk értékesíteni szolgáltatását vagy termékét, miközben tovább növeli ismertségét.

Up-sell és cross-sell

Up-sell és cross-sell

Segítünk olyan ajánlatokat kidolgozni, amelyek lehetőséget biztosítanak vállalkozása számára az upsell és cross-sell technikák alkalmazására. Azaz olyan kedvezmények megfogalmazására adunk javaslatot, amelyek által a kedvezményt igénybe vevő új vásárlót további hasonló, de magasabb áru, illetve valamilyen kapcsolódó termék vagy szolgáltatás vásárlására is ösztönözni tudjuk.

Miért jobb a MAKASZ a kuponoknál?

Nálunk nincs részesedési díj!

Nálunk nincs részesedési díj!

Aktív segítség a marketingben!

Aktív segítség a marketingben!

Ajánlatai releváns célcsoporthoz jutnak el!

Ajánlatai releváns célcsoporthoz jutnak el!

MIÉRT JÓ EZ A MAKASZNAK?

A MAKASZ NEM az elfogadóhelyek által fizetett díjakból tartja fenn magát, hanem a tagoknak eladott kártyákból. Számunkra az a fontos, hogy rendszerünkben a lehető legtöbb elfogadóhelyet biztosíthassuk tagjainknak, ezért az egyszeri, csatlakozáskor fizetendő 20.000 Ft-os adminisztrációs költségen kívül semmilyen díjat vagy jutalékot nem számolunk fel partnereinknek.

Valódi marketing innováció

Miért lehet biztos benne, hogy megéri a MAKASZ-hoz csatlakozni?

Úgy gondoljuk, multinacionális partnereink bizalma és a velük történő, évek óta tartó töretlen együttműködés igazolja leginkább rendszerünk megbízhatóságát és sikerét.

Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.