MAKASZ kedvezménykártya program

Mit jelent a MAKASZ Kedvezménykártya Program és MAKASZ kedvezménykártya?

A MAKASZ Kedvezménykártya Program egy olyan országos rendszer, amelynek elemei csak az érvényes MAKASZ kártyával rendelkező tagjaink számára elérhetőek.
A kártyarendszerünk különböző típusokból áll. Kártyatípusaink az alábbi linken érhetőek el:

A kedvezményekről és az igénybevétel feltételeiről a kedvezménykeresőnkben, kategóriákra bontva talál részletes leírást.

Hogyan juthatok MAKASZ kedvezménykártyához?

MAKASZ kártyához egyénileg, vagy valamely szervezet, vagy cég által lehet hozzájutni. 
Egyénileg weboldalunkon lehet kártyarendelést leadni. 
Szervezetek, cégek esetén a létszámtól és az egyedi igényektől függő árajánlatot adunk.
A kártyatípusok/főkártya menüpontban megtalálhatja azokat a cégeket és szervezeteket, akik jelenleg központilag biztosítják a kártyát.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy érvényes kártyával rendelkezem-e?

Weboldalunkon a Kártyaellenőrzés lehetőséget választva a megjelenő űrlap kitöltésével tudja ellenőrizni, hogy rendelkezik-e érvényes kártyával. Amennyiben neve és kártyaszáma segítségével nem sikerül a rendszerbe belépnie, kártyája érvényessége valószínűleg lejárt.
Egyeztetés ügyfélszolgálatunkon keresztül történik.

Hogyan alakul a kártyák ára, ha nem egyén, hanem egy egész szervezet, vagy cég vásárolna MAKASZ kártyát a tagsága, vagy ügyfelei számára?

Szervezeti vagy céges szintű kártyarendelésnél a szervezet létszáma és igénye alapján a MAKASZ egyedi ajánlatot ad, amely jelentősen alacsonyabb lehet az egyéni áraknál.
Ajánlkérés céljából kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hol használhatom a MAKASZ kedvezménykártyámat?

A kártyával a honlapunkon felsorolt országos lefedettségű és helyi cégpartnereknél és webáruházakban érvényesíthető kedvezmény.
Tekintse meg kedvezménykeresőnket, ahol minden partnerünk ajánlatáról részletesen tájékozódhat.

Hogyan kell használni a kártyát kedvezmény igénybe vétele alkalmával?

Ez az illető partnercég technikai felkészültségétől függ.

  1. Azoknál a cégeknél, amelyek vonalkód leolvasó rendszert használnak, a kártyát a pénztárnál át kell adni, hogy érvényességét ellenőrizhessék a kártyaleolvasóval.
  2. Ahol nem működik kártyaleolvasó, a kártyát fel kell mutatni úgy, hogy az érvényességi időt azonosítani lehessen.
  3. Weboldalunkon a bejelentkezést követően az egyedi ajánlatok, egyedi igénybe vételi lehetőségével.

A kártyát soha nem kell otthagyni az elfogadóhelynél! A kártya legtöbb társult szervezetünknél egyben tagkártyaként is funkcionál, tehát úgynevezett szoros elszámolású nyomtatványnak számít!

Mi a teendő, ha észreveszem, hogy a kedvezménykártyám hamarosan lejár, illetve már le is járt?

  1. Azoknál a partnerszervezeteinknél és cégeinknél, amelyek központilag biztosítják tagságuk számára a MAKASZ kártyával elérhető kedvezményes lehetőségeket, a kártyák újraérvényesítése is központilag történik. A MAKASZ az érvényesítéshez szükséges vonalkódos matricákat mindig a szervezeti központoknak adja át, ahonnan a szervezet saját csatornáin jutnak el ezek a matricák a tagsághoz. A megújítással kapcsolatos konkrét információkat mindig a helyi szervezeti vezetőtől kell kérni, ő az, aki kapcsolatban áll a szervezeti központtal.
  2. Amennyiben egyénileg rendelte meg a MAKASZ kártyát, akkor cégünk automatikusan egy hónappal előtte jelzi a kártya lejáratát, de ügyfélszolgálatunknál is jelezheti a meghosszabbítás igényét, vagy a kártyaigénylések rovatban a kártyamegújításnál lehet online intézni.

Kedvezmények

Postán vagy kézbesítőnél előfizethetek-e újságot MAKASZ kedvezménnyel?

NEM! A MAKASZ-nak nem a Postával van szerződése és nem is a kézbesítőkkel, hanem magukkal a kiadó vállalatokkal. Az újságokat a MAKASZ-on keresztül lehet megrendelni:

  1. A honlapon a kedvezménykeresőben, a "Megrendelhető termék > Újság-Előfizetés" cím alatt.
  2. Telefonon a MAKASZ Ügyfélszolgálatán (+36 20 669 8043)

A megrendeléseket továbbítjuk a megfelelő kiadóvállalathoz, és a kedvezményes árat feltüntető előfizetési csekket már az fogja küldeni az előfizető részére.

Webáruházakban történő rendelés

Több webáruházzal vagyunk szerződéses kapcsolatban. A kedvezmény érvényesítése kétféleképpen történhet:

  • Általában kuponkód alkalmazásával lehetséges. Kuponkódjainkat a bejelentkezés után az adott cég „termékeink” rovatában lehet megtalálni. Fizetésnél a megjegyzés rovatba kell beírni. Kérjük figyelemmel kísérni a kuponkódokat, mert azt időközönként változtatjuk.
  • Néhány cég esetében (pl: Líra) a két oldal összekapcsolásra került és regisztrációt igényel. Így a regisztrációt követően már nem kell kuponkódot beírni, hanem az oldalunkról indított rendelés esetén automatikusan érvényesíti a rendszer az adott kedvezményt.

A Praktikerben nincs minden nap kedvezményünk?

Ez valóban így van. Minden hétvégén a bolthálózat összes áruházában (csütörtök-péntek-szombat, vasárnap), vehető igénybe a kedvezmény.

Fontos: a kedvezmény (10 %) nem vonatkozik az áruházi büfék kínálatára, dohányárura, illetve azokra a termékekre, amelyek "végkiárusítás" alatt vannak vagy akciós áruk.

A Regio Játék üzletekben is elegendő csak a MAKASZ kártyát felmutatni vásárláskor?

Ezekben a játékáruházakban régebben egy kód megadása volt szükséges. Most már elég az érvényes kártya felmutatása. Az érvényességet a vonalkódos matricán található lejárati idő jelzi.

Autóvásárlás

Milyen autókat vásárolhatunk MAKASZ kedvezménnyel?

Országos szerződésünk van az OPEL - WAE CEE Kft.-vel, amely valamennyi Opel márkakereskedésre vonatkozik. A flottakedvezmények negyedévente frissülnek, amelyet weboldunkon feltüntetünk.

A Suzuki márkakereskedések is kedvezményt biztosítanak, viszont ez az engedmény a standard kártyával nem vehető igénybe!

Üzemanyag vásárlás

Hogyan tudom érvényesíteni a MOL-nál a kedvezményes üzemanyag vásárlást?

Változás a MOL üzemanyag kedvezményben!

2021. januártól megváltozott a MOL üzemanyag kedvezménye, létrehozta a saját MOL MOVE hűségprogramját.

A korábban MOL-MAKASZ Partnerkártyát rendelt tagjaink az új MOL MOVE hűségprogram bevezetésének első évében megkapják a silver szint kedvezményeit.
A feltételekkel kapcsolatos információk az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg.

My Card Termékcsalád

My Baby Card

A My Baby Card a MAKASZ kártyacsalád új tagja, az összes MAKASZ kedvezmény igénybe vételére feljogosít. 2021-től, a családok támogatása jegyében ezt kedvezményesen lehet megrendelni.

+ My Lady Card – My Fitness Card

A My Card termékcsaládot azért alkottuk meg, hogy tagjainknak lehetőséget adjunk a számukra kifejezetten fontos kedvezménycsoportot igénybe venni. Ezzel lehetővé tettük, hogy bizonyos specifikus kedvezménykörök önmagukban, kedvezőbb áron is elérhetőek legyenek. A kártyákról bővebb információt a Kártyatípusok oldalon talál.

My KIA kártya a My Card termékcsalád része?

NEM! A My KIA kártya a KIA saját kártyája és tulajdonosai a teljes kedvezményrendszert korlátozás nélkül használhatják. A névegyezőség pusztán a véletlen műve.