MAKASZ kedvezménykártya program

Mit jelent a MAKASZ Kedvezménykártya Program és MAKASZ kedvezménykártya?

A boltok kedvezményei időszakosak ugyan, de mindenkire vonatkoznak, aki felkeresi az adott boltot. A MAKASZ Kedvezményrendszer elemei csak egy adott kör számára elérhetők, ugyanakkor állandó jelleggel igénybe vehetők, amíg az adott kedvezményadó partnercéggel a MAKASZ-nak érvényes szerződése van.

Hogyan juthatok MAKASZ kedvezménykártyához?

MAKASZ kártyához egyénileg, vagy valamely szervezet, vagy hűségprogram által juthatnak. Egyénileg weboldalunkon lehet csatlakozni, ha valamely társadalmi szervezet tagja, akkor lehet, hogy a szervezete biztosítja Önnek.

Hol igényelhetek MAKASZ kedvezménykártyát?

Itt a weboldalon a „Kártyarendelés” gombra kattintva eléri a megrendelésre szolgáló felületet. Amennyiben az a társadalmi szervezet, amelyiknek ön tagja, már bevezette a MAKASZ kártyát, ön a szervezet helyi vezetőjén keresztül igényelhet kártyát.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy érvényes kártyával rendelkezem-e?

Weboldalunkon a „Belépés” lehetőséget választva a megjelenő űrlap kitöltésével tudja ellenőrizni, hogy rendelkezik-e érvényes kártyával. Amennyiben neve és kártyaszáma segítségével nem sikerül a rendszerbe belépnie, kártyája érvényessége valószínűleg lejárt.

Hogyan alakul a kártyák ára, ha nem egyén, hanem egy egész szervezet, vagy cég vásárolna MAKASZ kártyát a tagsága, vagy ügyfelei számára?

Szervezeti, vagy céges szintű kártyarendelésnél a szervezet létszáma alapján a MAKASZ kiszámolja az úgynevezett konstrukciós árat, amely jelentősen alacsonyabb lehet az egyéni áraknál, és az illető szervezet, vagy cég ezen a konstrukciós áron vásárolhatja meg a kártyákat. Többéves szerződés esetén a MAKASZ árgaranciát vállal a szerződés teljes futamidejére. Kérje ajánlatunkat!

Hol használhatom a MAKASZ kedvezménykártyámat?

A kártyával a honlapunkon felsorolt országos lefedettségű és helyi jellegű cégpartnereknél érvényesíthető kedvezmény (kártya elfogadóhelyek).

Hogyan kell használni a kártyát kedvezmény igénybe vétele alkalmával?

Ez az illető partnercég technikai felkészültségétől függ.

  1. Azoknál a cégeknél, amelyek vonalkód leolvasó rendszert használnak, a kártyát a pénztárnál át kell adni, hogy érvényességét ellenőrizhessék a kártyaleolvasóval.
  2. Ahol nem működik kártyaleolvasó, a kártyát fel kell mutatni úgy, hogy az érvényességi időt azonosítani lehessen.
  3. Weboldalunkon a bejelentkezést követően az egyedi ajánlatok, egyedi igénybe vételi lehetőségével.

A kártyát soha nem kell otthagyni az elfogadóhelynél! A kártya legtöbb társult szervezetünknél egyben tagkártyaként is funkcionál, tehát úgynevezett szoros elszámolású nyomtatványnak számít!

Mi a teendő, ha észreveszem, hogy a kedvezménykártyám hamarosan lejár, illetve már le is járt?

  1. Azoknál a partnerszervezeteinknél és cégeinknél, amelyek központilag biztosítják tagságuk számára a MAKASZ kártyával elérhető kedvezményes lehetőségeket, a kártyák újraérvényesítése is központilag történik. A MAKASZ az érvényesítéshez szükséges vonalkódos matricákat mindig a szervezeti központoknak adja át, ahonnan a szervezet saját csatornáin jutnak el ezek a matricák a tagsághoz. A megújítással kapcsolatos konkrét információkat mindig a helyi szervezeti vezetőtől kell kérni, ő az, aki kapcsolatban áll a szervezeti központtal.
  2. Amennyiben egyénileg rendelte meg a MAKASZ kártyát, akkor cégünk automatikusan egy hónappal előtte jelzi a kártya lejáratát, de ügyfélszolgálatunknál is jelezheti a meghosszabbítás igényét, vagy a kártyaigénylések rovatban a meghosszabbításnál lehet online intézni.

Kedvezmények

Postán vagy kézbesítőnél előfizethetek-e újságot MAKASZ kedvezménnyel?

Nem! A MAKASZ-nak nem a Postával van szerződése és nem is a kézbesítőkkel, hanem magukkal a kiadó vállalatokkal. Az újságokat a MAKASZ-on keresztül lehet megrendelni:

  1. A honlapon az „Újság-Előfizetés” cím alatt.
  2. Telefonon a MAKASZ Ügyfélszolgálatán (20-6698043)

A megrendeléseket továbbítjuk a megfelelő kiadóvállalathoz, és a kedvezményes árat feltüntető előfizetési csekket már az fogja küldeni az előfizető részére.

Hogyan tudom igénybe venni az Alexandra könyvesboltokban a 10 %-os kedvezményt? Van még Alexandra?

ki rendelkezik MAKASZ kártyával, annak nem kell előzetesen meghatározott értékben könyvet vásárolnia az Alexandránál ahhoz, hogy igénybe vehesse a kedvezményt. Bármely Alexandra könyvesboltban, vagy könyváruházban az érvényes MAKASZ kártya vonalkódjának leolvasása után a 10 %-os kedvezmény már egyetlen könyv vásárlása esetén is igénybe vehető. Az Alexandrával élő szerződésünk van. A jelenleg Alexandra Márkanév alatt működtetett boltok listája weboldalunkon található!

A Praktikerben nincs minden nap kedvezményünk?

Ez valóban így van. Havonta két, úgynevezett MAKASZ (négy napos - csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) hétvége áll rendelkezésre a kedvezmények igénybe vételére. Minden hónap első és utolsó hétvégéje! Az időpontok egy évre előre megnézhetők, ha a weboldalunk főoldalán a kiemelt partnerek között rákattintunk a Praktiker logójára.

Fontos: a kedvezmény (10%) nem vonatkozik az áruházi büfék kínálatára, dohányárura, illetve azokra a termékekre, amelyek "végkiárusítás" alatt vannak vagy akciós áruk.

A Regio Játék üzletekben is elegendő csak a MAKASZ kártyát felmutatni vásárláskor?

Ezekben a játékáruházakban régebben egy kód megadása volt szükséges. Most már elég az érvényes kártya felmutatása. Az érvényességet a vonalkódos matricán található lejárati idő jelzi.

Kedvezményes lakossági folyószámla a K&H Banknál

A K&H Bank fiókjaiban érdeklődhetek a kedvezményes bankszámla részleteiről?

A K&H bankszámla megnyitása kizárólag a Makasz weboldalán indítható el, a bankfiókokban nem érdemes előzetesen érdeklődni, hisz egyedi, nem publikus ajánlatunk van. Személyesen erről a K&H Fiókokban nem adnak tájékoztatást. Bővebb felvilágosításért hívható a MAKASZ iroda 06-20-669-8043-es telefonszáma.

Autóvásárlás

Milyen autókat vásárolhatunk MAKASZ kedvezménnyel?

Országos szerződésünk van a Opel Southeast Europe LLC, amely valamennyi Opel márkakereskedésre vonatkozik!

Üzemanyag vásárlás

Hogyan tudom érvényesíteni a MOL-nál a kedvezményes üzemanyag vásárlást?

Weboldalunkon a bejelentkezést követően a MOL link alatt lehet MOL-MAKASZ Partner kártyát rendelni, amely kedvezményes tankolási lehetőséget biztosít. A kedvezmény mértékéről a MOL leírásnál tájékozódhat. A kártya ingyenes, regisztráció után egyénileg küldi ki a MOL a megadott címre. A kedvezmény igénybe vételéhez ezt a MOL-MAKASZ Partner kártyát kell felmutatni fizetéskor.

My Card Termékcsalád

+ My Lady Card – My Fitness Card – My Baby Card

A My Card termékcsaládot azért alkottuk meg, hogy tagjainknak lehetőséget adjunk a számukra kifejezetten fontos kedvezménycsoportot igénybe venni. Ezzel lehetővé tettük, hogy bizonyos specifikus kedvezménykörök önmagukban, kedvezőbb áron is elérhetőek legyenek. A kártyákról bővebb információt a Kártyatípusok oldalon talál.

My KIA kártya a My Card termékcsalád része?

NEM! A My KIA kártya a KIA saját kártyája és tulajdonosai a teljes kedvezményrendszert korlátozás nélkül használhatják. A névegyezőség pusztán a véletlen műve.