MAKASZ kedvezménykártya program

Mit jelent a MAKASZ Kedvezménykártya Program és MAKASZ kedvezménykártya?

A boltok kedvezményei időszakosak ugyan, de mindenkire vonatkoznak, aki felkeresi az adott boltot. A MAKASZ Kedvezményrendszer elemei csak egy adott kör számára elérhetők, ugyanakkor állandó jelleggel igénybe vehetők, amíg az adott kedvezményadó partnercéggel a MAKASZ-nak érvényes szerződése van.

Hogyan juthatok MAKASZ kedvezménykártyához?

MAKASZ kártyához egyénileg, vagy valamely szervezet, vagy cég által juthatnak. Egyénileg weboldalunkon lehet csatlakozni (kártyarendelés), ha valamely társadalmi szervezet, vagy cég tagja, akkor lehet, hogy a szervezete biztosítja Önnek. A kártyatípusok/főkártya menüpontban megtalálhatja azokat a cégeket és szervezeteket,akik központilag biztosítják a kártyát.

Hol igényelhetek MAKASZ kedvezménykártyát?

Itt a weboldalon a „Kártyarendelés” gombra kattintva eléri a megrendelésre szolgáló felületet. Amennyiben az a társadalmi szervezet vagy cég, amelyiknek Ön tagja, már bevezette a MAKASZ kártyát, Ön a szervezet/cég helyi vezetőjén keresztül igényelhet kártyát.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy érvényes kártyával rendelkezem-e?

Weboldalunkon a Kártyaellenőrzés lehetőséget választva a megjelenő űrlap kitöltésével tudja ellenőrizni, hogy rendelkezik-e érvényes kártyával. Amennyiben neve és kártyaszáma segítségével nem sikerül a rendszerbe belépnie, kártyája érvényessége valószínűleg lejárt.

Hogyan alakul a kártyák ára, ha nem egyén, hanem egy egész szervezet, vagy cég vásárolna MAKASZ kártyát a tagsága, vagy ügyfelei számára?

Szervezeti, vagy céges szintű kártyarendelésnél a szervezet létszáma és egyedi igénye alapján a MAKASZ egyedi ajánlatot ad, amely jelentősen alacsonyabb lehet az egyéni áraknál. Kérje ajánlatunkat!

Hol használhatom a MAKASZ kedvezménykártyámat?

A kártyával a honlapunkon felsorolt országos lefedettségű és helyi jellegű cégpartnereknél érvényesíthető kedvezmény (kártya elfogadóhelyek).

Hogyan kell használni a kártyát kedvezmény igénybe vétele alkalmával?

Ez az illető partnercég technikai felkészültségétől függ.

  1. Azoknál a cégeknél, amelyek vonalkód leolvasó rendszert használnak, a kártyát a pénztárnál át kell adni, hogy érvényességét ellenőrizhessék a kártyaleolvasóval.
  2. Ahol nem működik kártyaleolvasó, a kártyát fel kell mutatni úgy, hogy az érvényességi időt azonosítani lehessen.
  3. Weboldalunkon a bejelentkezést követően az egyedi ajánlatok, egyedi igénybe vételi lehetőségével.

A kártyát soha nem kell otthagyni az elfogadóhelynél! A kártya legtöbb társult szervezetünknél egyben tagkártyaként is funkcionál, tehát úgynevezett szoros elszámolású nyomtatványnak számít!

Mi a teendő, ha észreveszem, hogy a kedvezménykártyám hamarosan lejár, illetve már le is járt?

  1. Azoknál a partnerszervezeteinknél és cégeinknél, amelyek központilag biztosítják tagságuk számára a MAKASZ kártyával elérhető kedvezményes lehetőségeket, a kártyák újraérvényesítése is központilag történik. A MAKASZ az érvényesítéshez szükséges vonalkódos matricákat mindig a szervezeti központoknak adja át, ahonnan a szervezet saját csatornáin jutnak el ezek a matricák a tagsághoz. A megújítással kapcsolatos konkrét információkat mindig a helyi szervezeti vezetőtől kell kérni, ő az, aki kapcsolatban áll a szervezeti központtal.
  2. Amennyiben egyénileg rendelte meg a MAKASZ kártyát, akkor cégünk automatikusan egy hónappal előtte jelzi a kártya lejáratát, de ügyfélszolgálatunknál is jelezheti a meghosszabbítás igényét, vagy a kártyaigénylések rovatban a meghosszabbításnál lehet online intézni.

Kedvezmények

Postán vagy kézbesítőnél előfizethetek-e újságot MAKASZ kedvezménnyel?

Nem! A MAKASZ-nak nem a Postával van szerződése és nem is a kézbesítőkkel, hanem magukkal a kiadó vállalatokkal. Az újságokat a MAKASZ-on keresztül lehet megrendelni:

  1. A honlapon a kedvezménykeresőben, a "Megrendelhető termék > Újság-Előfizetés" cím alatt.
  2. Telefonon a MAKASZ Ügyfélszolgálatán (20-6698043)

A megrendeléseket továbbítjuk a megfelelő kiadóvállalathoz, és a kedvezményes árat feltüntető előfizetési csekket már az fogja küldeni az előfizető részére.

Webáruházakban történő rendelés

Több webáruházzal vagyunk szerződéses kapcsolatban. A kedvezmény érvényesítése kétféleképpen történhet:

  • Általában kuponkód alkalmazásával lehetséges. Kuponkódjainkat a bejelentkezés után az adott cég „termékeink” rovatában lehet megtalálni. Fizetésnél a megjegyzés rovatba kell beírni. Kérjük figyelemmel kísérni a kuponkódokat, mert azt időközönként változtatjuk.
  • Néhány cég esetében (pl: Líra) a két oldal összekapcsolásra került és regisztrációt igényel. Így a regisztrációt követően már nem kell kuponkódot beírni, hanem az oldalunkról indított rendelés esetén automatikusan érvényesíti a rendszer az adott kedvezményt.

A Praktikerben nincs minden nap kedvezményünk?

Ez valóban így van. Minden hétvégén (csütörtök-péntek-szombat, vasárnap), vehető igénybe a kedvezmény.

Fontos: a kedvezmény (10%) nem vonatkozik az áruházi büfék kínálatára, dohányárura, illetve azokra a termékekre, amelyek "végkiárusítás" alatt vannak vagy akciós áruk.

A Regio Játék üzletekben is elegendő csak a MAKASZ kártyát felmutatni vásárláskor?

Ezekben a játékáruházakban régebben egy kód megadása volt szükséges. Most már elég az érvényes kártya felmutatása. Az érvényességet a vonalkódos matricán található lejárati idő jelzi.

Kedvezményes lakossági folyószámla a K&H Banknál

A K&H Bank fiókjaiban érdeklődhetek a kedvezményes bankszámla részleteiről?

A K&H bankszámla megnyitása kizárólag a Makasz weboldalán indítható el, a bankfiókokban nem érdemes előzetesen érdeklődni, hisz egyedi, nem publikus ajánlatunk van. Személyesen erről a K&H Fiókokban nem adnak tájékoztatást. Bővebb felvilágosításért hívható a MAKASZ iroda 06-20-669-8043-es telefonszáma.

Autóvásárlás

Milyen autókat vásárolhatunk MAKASZ kedvezménnyel?

Országos szerződésünk van az Opel Southeast Europe LLC-vel, amely valamennyi Opel márkakereskedésre vonatkozik, továbbá a weblapunkon feltűntetett Suzuki márkakereskedésekkel.

Üzemanyag vásárlás

Hogyan tudom érvényesíteni a MOL-nál a kedvezményes üzemanyag vásárlást?

Weboldalunkon a bejelentkezést követően a MOL link alatt lehet MOL-MAKASZ Partner kártyát rendelni, amely kedvezményes tankolási lehetőséget biztosít. A kedvezmény mértékéről a MOL leírásnál tájékozódhat. A kártya ingyenes, regisztráció után egyénileg küldi ki a MOL a megadott címre. A kedvezmény igénybe vételéhez ezt a MOL-MAKASZ Partner kártyát kell felmutatni fizetéskor.

My Card Termékcsalád

My Baby Card

A My Baby Card a MAKASZ kártyacsalád új tagja, az összes MAKASZ kedvezmény igénybe vételére feljogosít. 2021-ben, a családok támogatása jegyében ezt kedvezményesen lehet megrendelni.

+ My Lady Card – My Fitness Card

A My Card termékcsaládot azért alkottuk meg, hogy tagjainknak lehetőséget adjunk a számukra kifejezetten fontos kedvezménycsoportot igénybe venni. Ezzel lehetővé tettük, hogy bizonyos specifikus kedvezménykörök önmagukban, kedvezőbb áron is elérhetőek legyenek. A kártyákról bővebb információt a Kártyatípusok oldalon talál.

My KIA kártya a My Card termékcsalád része?

NEM! A My KIA kártya a KIA saját kártyája és tulajdonosai a teljes kedvezményrendszert korlátozás nélkül használhatják. A névegyezőség pusztán a véletlen műve.