Mennyit takaríthatok meg?

Mi a MAKASZ?

A MAKASZ egy 18 éve stabilan működő közösség, amelynek tagjai több mint ezer helyen vásárolhatnak kedvezményesen országszerte. A kedvezmények a MAKASZ által kibocsátott kártyákkal vehetők igénybe, ezekről a főkártya és alkártya oldalainkon bővebb információt nyújtunk.

Hogyan működik?

A MAKASZ egy lehetőség, amely cégeknek és magánszemélyeknek kölcsönösen előnyös együttműködést nyújt. Mivel a MAKASZ vásárlóereje valódi értéket képvisel a vállalkozások számára, kedvezőbb feltételeket biztosítanak tagjainknak.

Mennyit takaríthatok meg?

Mit kell tudni a kedvezményekről?

Az elmúlt 18 évben a MAKASZ programjához csatlakozott kedvezményadó partnerek száma megközelíti az ezret. Köztük olyan multinacionális vállalatok is bizalmat szavaztak a kártyának, mint a a Vodafone, az Opel, vagy a Praktiker. Mellettük pedig több száz hazai cég szerepel az elfogadóhelyek listájában, akik évek óta töretlenül tagjai a MAKASZ dinamikusan fejlődő rendszerének. Ennek köszönhetően a kártyával igénybe vehető kedvezmények országos szinten elérhetőek és igen széleskörű termék- és szolgáltatáspalettán érvényesíthetők. A kedvezmény mértékéről érdemes tudni, hogy a legnagyobb kedvezmény elve alapján, tagjaink kapják az elérhető legnagyobb engedményt a cég termékéből vagy szolgáltatásából. (Ettől az elvtől csak néhány, jól indokolható, kivételes esetben tértünk el.)

Mennyit takaríthatok meg?

Amennyiben csak minimális vásárlási szokásokkal számolunk, éves szinten akár 100.000Ft-os megtakarítás is elérhető. Természetesen aktívabb vásárlás mellett, ez az összeg jóval magasabb is lehet.

Mennyit takaríthatok meg?

Miért nem hallottam eddig a MAKASZ-ról?

A MAKASZ kedvezménykártya az elmúlt években zárt rendszerként működött és kizárólag társadalmi szervezetek számára volt elérhető, így a kedvezményrendszert nem kommunikáltuk magánszemélyek felé.

A MAKASZ neve is ebből az időszakból maradt meg a Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség Egyesület rövidített alakjaként.
Ma már azonban nyitottabb rendszerben működő, megújult formában folytatja működését és szélesebb körben ad lehetőséget a csatlakozásra.

Bizalom – Bisnode

2015-ben a MAKASZ megkapta a Bisnode "A"tanúsítványát, amellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik. Az, hogy a Bisnode független szakértőként elismerte munkánkat, egyértelmű visszacsatolást jelent tagjaink és partnereink számára, hogy a velünk megkötött kapcsolat nem jelent pénzügyi kockázatot.

MÁRIS MEGSZERETTEM A MAKASZT! Hogyan csatlakozhatok ???

Törekszünk rá, hogy a közösségünkhöz való csatlakozás minden tagunk számára előnyös és egyszerű legyen. Magánszemélyként a taggá váláshoz elég egyszerűen megrendelni weboldalunkon a kiválasztott kártyát. (A kártyatípusokról bővebb információ a Főkártya és Alkártya oldalon.)

Csatlakozás magánszemélyként


Cégként vagy Szervezetként történő csatlakozási igény esetén töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb keresni fogjuk lehetőségeinkkel:

Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.