Közösségi kártya

Követőből közösséget – Virtuálisból valódit

WoW, mi ez?

Közösségi kártya,
forradalom az online közösségépítésben

2018-ban elindítottuk innovatív startupunkat, amely már az első hónapokban nagy népszerűségre tett szert.

Az elsősorban közösségi média felületek tulajdonosainkat megalkotott közösségi lehetőség olyan alternatívát nyújt az adminisztrátorok számára, amellyel követőit és csoportja tagjait az online világon túl is kiemelkedő előnyökhöz juttatja.

Elfogadóhelyeink

Egyedi arculatú kártya

Alakítsd a kártyát Facebook oldalad vagy csoportod arculatához, így még láthatóbb lesz az összetartozás és minden nap jelen lehetsz követőid és tagjaid hétköznapjaiban.

Kedvezmények

Oldalad vagy csoportod tagjai országszerte jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe, ezzel jelezheted, mennyire különleges közösség vagytok és valóban megéri hozzátok tartozni.

Nagynevű cégek

Közösséged jelentősége nagyobb hangsúlyt kaphat azáltal, hogy multik, nagynevű magyar vállalatok és több, mint ezer kisvállalkozás támogatását élvezhetitek a kedvezmények által.

Exkluzív közösség

Exkluzív közösség

Filozófiánk része, hogy nem aduk minden oldalnak és csoportnak csatlakozási lehetőséget. Amennyiben egy adott közösségi oldal vagy csoport igénybe veszi közösségi kártyánkat, a számára konkurenciát jelentő oldalaknak és csoportoknak nem biztosítjuk szolgáltatásainkat.
Ezzel igyekszünk megőrizni mind a közösségi kártya, mind a TE közösséged exkluzivitását.

A közösségi kártya felhasználásnak csak a
kreativitásod szab határt.
Példaként említünk néhány lehetőséget:

Beléptetés

Beléptetés

Igény esetén a kártya lehetővé teszi, hogy belépőként használd rendezvényeiden. Alkalmas lehet azonosításra, de akár beléptető rendszerekhez is hozzárendelhető.

Minősítés

Minősítés

Szakmai csoportoknál alkalmas lehet a tagok minősítésére, amellyel a piacot segíthetitek a legmegfelelőbb szakemberek megtalálásában.

Aktivitás növelés

Aktivitás növelés

A legaktívabb tagok és követők jutalmazása által még magasabb aktivitást válthatsz ki és megköszönheted azt a tevékenységet, amit oldaladon vagy csoportodban végeznek.

„Valódi marketing innováció”

A fenti idézet egy rendezvényen hangzott el a közösségi kártyával kapcsolatban. Sokoldalúan felhasználható, egyedi igényekhez igazítható, valódi XXI. századi marketing nehézfegyver.

Nem csak az online marketinget emeli új szintre a virtuális és valódi világ összekötésével, de teljesen új távlatokat nyit az online közösségépítés lehetőségeit kiterjesztve.

Valódi marketing innováció

Mit nyújt a kártya követőidnek és tagjaidnak?

Összetartozás

Összetartozás

A közösség tagjai közötti kapcsolat megerősítése a közösségépítés egyik legfontosabb pillére. Erősítsd az összetartozás érzését a kártyával, ami a hétköznapjaik részévé válhat és minden nap kellemes élményt nyújt számukra.

Közösség

Közösség

Elérheted, hogy követőid egy valódi közösség tagjainak érezzék magukat, ezáltal jelentősebb érzelmi kötődést nyújthatsz számukra az oldalad és csoportod felé.

Valóság

Valóság

A virtuális közösségek fontos kiegészítői modern életünknek, de nem pótolják a valós közösségi élményeket. A kártyával megfoghatóvá, érezhetővé, valóságossá teheted tagjaid számára a közösséget, amit a virtuális világban már megtapasztalhattak.

Hogyan juthatsz hozzá?

Ezen a területen is több lehetőséget biztosítunk számodra. A közösségi kártya akár anyagi befektetés nélkül is a tiéd lehet, de számos tényező befolyásolja, hogy milyen megoldást tudunk nyújtani számodra. A követőid és tagjaid száma és egyedi igényeid alapján igyekszünk megtalálni a megoldást, amellyel leginkább támogatni tudjuk a kártyával kapcsolatos céljaid megvalósítását.

Kapcsolatfelvétel

Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.