Szervezeteknek

A MAKASZ segítségével a szervezetek olyan többletet nyújthatnak, amivel elősegíthetik a tagok elégedettségét és motiválhatják a szervezethez tartozás igényét. A több mint ezer elfogadóhellyel rendelkező kedvezményprogram valódi alternatívát nyújt a tagdíj kompenzálására és akár a szervezet egyedi arculatú kártyájával is igénybe vehető.

Több, mint kedvezmény!

A MAKASZ kártya igazi jolly joker, amellyel nem csak a szervezet büdzséje lesz elégedett, hanem a tagok is. Lássuk, mi mindent tud a MAKASZ kártya, ami miatt megéri csatlakozni hozzánk!

Egyszeri kártyadíj - állandó kedvezmények egész évben!

Lehet bármilyen bizonytalan a világ és a gazdaság, a mindennapi élet költségekkel jár. Elfogadóhelyeink által biztosított állandó kedvezményekkel mindig több marad a családi kasszában. A kártya rendszeres használói egy év alatt a szervezet felé fizetendő éves tagdíj akár többszörösét is megspórolhatják.

A MAKASZ 18 éve a piacon!

18 éve dolgozunk azon, hogy partnereink és elfogadóhelyeink számára a lehető legjobb lehetőségeket biztosítsuk. Ez azt jelenti, hogy közel két évtizednyi tapasztalattal segítjük a szervezetek munkáját. A lelkesedésünk pedig töretlen: továbbra is azon fáradozunk, hogy a MAKASZ család olyan közösség legyen, amely aktív, kézzelfogható segítséget nyújt a szervezeteknek!

Kedvezményből sosem elég - partnereink listája folyamatosan bővül!

A MAKASZ országszerte közel ezer elfogadóhelyen vehető igénybe és partnereink száma folyamatosan növekszik.
A hozzánk tartozó szervezetek tagjaira kiemelt figyelmet fordítunk. Örömmel vesszük az új elfogadóhelyekre vonatkozó ajánlásokat, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni a kéréseknek.

Legyen a MAKASZ kártya a tagkártya, és használja ki az ebben rejlő lehetőségeket!

Számos szervezetnek szüksége van tagkártyára, a MAKASZ kártyát pedig úgy alkottuk meg, hogy igény szerint egyszerre működhessen tagkártyaként és kedvezménykártyaként is.

Megéri élni a lehetőséggel, hiszen árajánlatunk minden esetben tartalmazza a kártya előállítási költségét. A kártya arculatát az Ön igényeihez igazítjuk, így színvilágban és dizájnban is biztosan megfelel majd az elképzeléseinek!

Támogatás - Segítünk megszólítani a fiatalokat

Mi, a MAKASZ-nál jól tudjuk, hogy a társadalmi szervezetek működése szempontjából a fiatalok generációja is kulcsfontosságú, ezért évek óta dolgozunk azon, hogyan kedvezményeinkkel őket is elérjük, és az ő életüket is megkönnyítsük.


Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.