Szervezeteknek

A MAKASZ segítségével a szervezetek olyan többletet nyújthatnak, amivel elősegíthetik a tagok elégedettségét és motiválhatják a szervezethez tartozás igényét. A több mint ezer elfogadóhellyel rendelkező kedvezményprogram valódi alternatívát nyújt a tagdíj kompenzálására és akár a szervezet egyedi arculatú kártyájával is igénybe vehető.

Több, mint kedvezmény!

A MAKASZ 14 éve különböző közösségek bázisa, közösségépítésben szerzett tapasztalatainkkal aktívan segítjük a szervezetek munkáját.

Támogatás - Segítünk megszólítani a fiatalokat

A fiatalok megszólítása és bevonása szervezetekbe közös érdekünk. A mai fiatalság számára a szervezetek világa idegen és ismeretlen, ezért nehezen megszólítható és mozgósítható közösség. A MAKASZ célja megismertetni velük a szervezetek előnyeit.

Elfogadóhelyek - Folyamatosan bővülő partnerek

A MAKASZ jelenleg közel ezer elfogadóhelyen vehető igénybe és partnereink száma folyamatosan növekszik. A hozzánk csatlakozott szervezetek tagjait kiemelten kezeljük az elfogadóhelyek bevonásának kérdésében, ezért lehetővé tesszük, hogy ajánlással éljenek az elfogadóhelyek tekintetében.

Kompenzáció - A tagdíjként fizetett összeget érezhető mértékben ellentételezzük

A tagdíj ellentételezéseként a MAKASZ kedvezményei valódi kompenzációt jelentenek. Minimális vásárlásokkal az elérhető megtakarítás meghaladja az évi 100.000 Ft-ot.


Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.