A homlokod is megköszöni, ha végigolvasod ezt a cikket az online MAKASZ-perturól!

A homlokod is megköszöni, ha végigolvasod ezt a cikket az online MAKASZ-perturól!

| Kategória: MAKASZ

Homlokegyenest mással indítunk, mint ami a logikus lenne, ugyanis a címben megpendített “hálás homlok” rész a cikk végén várható. Előbb ugyanis fontosabb bejelentenivalónk van!

A MAKASZ kedvezménykártya idén lesz 17 esztendős, és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy megkérünk, koccints velünk egy MAKASZ pertuval! Hogy mi az a MAKASZ pertu? Egyfajta online csírió a weboldalunkkal, amely az eddigi magázódás után blogbejegyzéseiben ezentúl tegeződik az olvasóval!

Tehát kedves Olvasónk, szia, örülünk, hogy itt vagy!

Az évfordulón kívül van más apropónk is az ünneplésre: mostantól ugyanis rendszeresen jelentkezünk különféle blogcikkekkel, hírekkel és aktualitásokkal.

Tudjuk, hogy az internet szövevényes hálójában szardínia üzemmódban tülekednek a blogcikkek, épp ezért a mi olvasnivalóink egy hangyányit eltérnek majd a szokásostól. Sőt, arról is gondoskodunk, hogy az írásainknak ne hossza legyen, hanem rövidsége!

Témák tekintetében töretlenül a tájékoztatásra törekszünk: mesélünk egy kicsit arról, hogy kik is vagyunk, valamint arról is, hogy miért és hogyan zsonglőrködünk a kedvezménykártyák világában annak érdekében, hogy a lesből támadó konkurencia ellenére is 17 éve az egyik piacvezetők maradjunk. Tesszük mindezt olyan közérthető és szórakoztató stílusban, amelybe a bekezdés elején szemrevételezhető pompás alliteráció éppúgy belefér, mint egy-egy sziporkázó szófordulat, amely majdnem olyan pezsdítően hat az elmére, mint néhány korty koffein.

Talán nem mindenki tudja, de a MAKASZ-család új alkártyákkal is bővült, amelyek már az élükön táncolnak izgalmukban, hogy blogcikk formájában is debütálhassanak az online médiában. Természetesen az írásokban nem csak róluk lesz szó, hanem számos más fontos, hasznos és izgalmas információról is.

A homlokod is hálás lesz, ha követsz bennünket, mert többé nem fogsz bosszús tenyércsapásokat kapni azért, mert nem tudtad, hogy “jé, a MAKASZ kártyát erre is lehetett volna használni?!”

Hamarosan tehát felgördül a függöny, és betekintést nyerhetsz a MAKASZ kulisszái mögé!

MAKASZ csapata