Színre lép a digitális MAKASZ kártya, hogy megkönnyítse az életedet!

Színre lép a digitális MAKASZ kártya, hogy megkönnyítse az életedet!

| Kategória: MAKASZ

Hurrá-hangulatú alliterációval indítjuk a cikket: végre valóra vált a vágyunk!

Régóta szerettünk volna egy digitális MAKASZ kártyát, amelyet tagjaink néhány kattintással elérhetnek a telefonjukon keresztül. Tudtuk, hogy az ötlet jó, de persze azt is, hogy Murphy nem fog kímélni minket a fejlesztés során. 

Nem tévedtünk: hosszas tervezés, rengeteg munka és nem kevés anyagi ráfordítás kellett ahhoz, hogy most elbüszkélkedhessünk a MAKASZ kártya digitális testvérével.

A digitális MAKASZ kártya készen áll a spórolásra!

Nem kérdés, hogy a digitális MAKASZ kártya megkönnyíti a mindennapokat, hiszen ha a telefonod nálad van – márpedig az jó eséllyel akkor is nálad van, ha a MAKASZ kártyádat véletlenül otthon felejted – akkor a MAKASZ kedvezményeket is tudod érvényesíteni. Bárhol, bármikor!

A fejlesztés során a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a visszaélések elkerülése érdekében a digitális MAKASZ kártya tökéletesen biztonságos legyen

Éppen ezért a virtuális kártya két mozgó elemet is kapott, amelyek egyértelműen jelzik, hogy nem egy képernyőfotó van a kijelzőn. Ezzel, valamint a feltűnő MAKASZ szlogennel elsősorban az elfogadóhelyek életét szerettük volna megkönnyíteni, hiszen így egyetlen szempillantás alatt ellenőrizhető a kártya érvényessége. 

A digitális MAKASZ kártyát néhány kattintással letöltheted!

Ha van érvényes tagságod, a MAKASZ applikáción belül a MAKASZ kártyám menüpont alatt, a neved és a  kártyaszámod megadásával tudod letölteni a digitális MAKASZ kártyádat. Ezt követően nincs más teendőd, mint használni, és élvezni a kedvezmények nyújtotta előnyöket. Az alábbi linken elérheted a digitális kártya segédletünket is. 

Bízunk benne, hogy legalább annyira nagy örömet szerez Neked a MAKASZ kártya, mint amennyire minket boldoggá tesz, hogy elkészült!

Természetesen a fejlődéssel nem állunk meg, csapatunkkal továbbra is folyamatosan azon dolgozunk a háttérben, hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk tagjaink és partnereink igényeit!

Reméljük, hogy Legyen magánál szlogenünk ezzel a fejlesztéssel még aktuálisabbá vált!

Jó kártyahasználatot kívánunk! 

a MAKASZ csapata