Gyerekek, ezeket látni kell! - Gyermeknapi ajánló cirkuszon innen, vattacukron túl

Gyerekek, ezeket látni kell! - Gyermeknapi ajánló cirkuszon innen, vattacukron túl

| Kategória: MAKASZ

Klasszikus tyúk-tojás problematika, hogy a szülők vagy a gyerekek vágyódnak-e jobban arra, hogy végre kimozduljanak a négy fal közül. Anyák napja után hamarosan itt a gyereknap is – május utolsó hétvégéje! – mi pedig röpke ötletbörzével készültünk. Kétség nem fér hozzá, hogy jó dolog megünnepelni az élet csodáit, a gyerekeket. De azért a cél az, hogy az  ünneplészet a pénztárcának se legyen megterhelő, ezért a MAKASZ kártya által biztosított kedvezmények most különösen kapóra jönnek!

Lássuk, mennyi minden van, amivel örömet lehet szerezni gyereknapon!

Amikor egy új unikornisos póló a vágy tárgya: A MAKASZ megoldja!

Persze az említett póló lehet épp traktoros vagy kisállatos is. Sőt, lehet, hogy az áhított ruhadarab egészen más, például egy cipő vagy sportszer. A MAKASZ partnerei között 27 gyerek- és babaruha boltot találsz, köztük olyanokat is, amelyektől akár online is rendelhetsz! 

Kismama- és kisbabás utóirat: minden nő tudja, hogy amíg egy gyermek pocaklakó vagy egészen kicsi, a gyermeknapi meglepetés még inkább Anya örömét szolgálja. És hát miért is ne ülnél fel erre az öröm-járatra, nem igaz?! (Pláne, ha utána felhozhatod “mentségnek”, hogy “dehátakciós volt!”)

A MAKASZ a játék-álmokat is segít valóra váltani

Ha a gyereknapi kívánság egy új plüss, egy legó vagy éppen “egy olyan babát szeretnék, mint ami a Szandinak is van az oviban, akkor elkerülhetetlen a játékboltok bejárása. A keresgélést nem tudjuk megspórolni neked, de a vételár egy részét igen: gyermekjátékokat forgalmazó partnereinknél 5-10%-os kedvezmények várnak!

A MAKASZ támogatja a kreatív hobbikat és az ÁPISZ-mániát is

A kreatív hobbikat nem kell bemutatni senkinek, pláne nem azoknak, akik beleszerelmesedtek a gyöngyfűzés, a dekopírozás, az üvegfestés vagy épp a színezés nyújtotta flow élménybe. Az ÁPISZ-mániát viszont kevesebben ismerik: az ápisz-mániában “szenvedők” megszállottan bolondulnak mindenért, ami az "írószerbolt-illatú toll-ceruza-filc-füzet-notesz-színes radír kategóriába" tartozik.

Partnereink között mindkét kategóriában találsz kedvezményes ajánlatokat!

Közös program a MAKASZ támogatásával 

A MAKASZ akkor is segít a spórolásban, ha idén nem tárgyi meglepetéssel készülsz, hanem valami emlékezetes programmal: kalandpark, VR játék, lézerpark, játszóház és városfelfedező kincskeresés is lapul a tarsolyunkban. 

Kellemes böngészést kívánunk, és reméljük, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az idei gyereknap után kicsik és nagyok egyaránt feltöltekezzenek egy jó adag boldogsággal! 

Boldog gyereknapot kívánunk!

MAKASZ csapata