A pénztárcába száműzött MAKASZ kártya unatkozik: mutasd meg neki a világot!

A pénztárcába száműzött MAKASZ kártya unatkozik: mutasd meg neki a világot!

| Kategória: MAKASZ

Gondolj bele, milyen élete van a pénztárcád lakóinak: kártyák, bankjegyek, érmék és szeretett családtagok fotói diskurálnak egymással a sötétben. Ám amíg előbbiek időről-időre szippanthatnak egyet a friss levegőből, addig könnyen lehet, hogy a MAKASZ kártyád már hetek, hónapok vagy épp évek óta magányos mogorvasággal méltatlankodik a mellőzöttségtől.

Itt az ideje, hogy ő is megismerje a nagyvilágot: hidd el, nála jobban csak Te fogsz ennek örülni! Máris eláruljuk, hogy miért!

Az 1000 kedvezmény világa - avagy mi az a MAKASZ kártya?

A MAKASZ kártya egy különleges kedvezménykártya, amely állandó kedvezményeket biztosít számodra az év 365 napján, és nem ápolhatsz vele szoros barátságot addig, amíg nem ismered meg igazán. 

Ahhoz, hogy érvényesítsd a kedvezményt, nincs más teendőd, mint fizetés előtt felmutatni a kasszánál. A Te arcodra a megspórolt összeg fog mosolyt csalni, a kártya plasztik orcájára pedig az, hogy tehetett egy tárcán túli kirándulást!

Kivételek nélkül a világ egy unalmasabb hely lenne, pont ezért vagyunk büszkék rá, hogy kedvezmény szempontból duplán kedvezünk annak a fogalomnak, ami évszázadok óta erősíti a szabályt.  Van ugyanis olyan  kedvezményeink, amelyeket nem a kártya felmutatásával tudsz igénybe venni. Két fajtája van:

  • Az egyik ilyen az, amikor a MAKASZ kártyádat az online vásárlás során kell érvényesíteni.
  • A másik pedig az, amikor a kedvezmény kizárólag olyan termékekre érvényes, amelyekhez csak a MAKASZ oldalán tudsz hozzájutni. Ilyenek például a Feldobox élménycsomagjai.

Elfogadóhelyeink a weboldalról és az applikációból integetnek neked!

A mai online világban semmi sem egyszerűbb, mint egy betűrendes, témák szerint csoportosított kereső a weboldalon és a mobil applikációban. Nos, a MAKASZ elfogadóhelyek között pontosan így böngészhetsz! 

Ha szeretnél többet tudni arról, milyen elfogadóhelyeken várják tárt karokkal a MAKASZ kártyát, látogass el a weboldalunkra és/vagy töltsd le a MAKASZ applikációt okostelefonodra, hogy mindig kéznél legyenek a kedvezmények!

Kívánjuk, hogy sok örömöd legyen a MAKASZ kártyádban, és ha további kérdésed van a használatával kapcsolatban, olvasd el a GYIK-et vagy hívd ügyfélszolgálatunkat

MAKASZ-utóirat: ahhoz, hogy a weboldalunkon feltáruljon előtted az elfogadóhelyek világa, ne felejtsd el teljesíteni a bejelentkezési hadműveletet: csak a neved és a kártyaszámod kell hozzá! A kártyád érvényességét pedig a kártyaellenőrzés gomb alatt tudod megnézni!