Boldog 17. szülinapot, MAKASZ!

Boldog 17. szülinapot, MAKASZ!

| Kategória: MAKASZ

17 év rengeteg idő! Gondolj bele, mennyi tanulással, kihívással és fejlődéssel jár, mire valaki 17 éves lesz. Mennyi tapasztalat van már mögötte! A MAKASZ is pontosan így van ezzel: az elmúlt közel két évtized alatt hatalmas utat tettünk meg, az eredményeinknek pedig jár a szülinapi torta. Jó, legyünk reálisak, nem az eredmények fogják megenni a sütit, hanem mi, akik nap mint nap azon dolgozunk, hogy mosolyt csaljunk az egyre bővülő MAKASZ-család tagjainak arcára.

Ahogy azt már az első, beharangozó cikkünkben is olvashattad, szeretnénk, ha jobban megismernéd, hogyan is működik a MAKASZ kártya. Ez a parádés plasztikkártya ugyanis jóval többet tud, mint amit elegánsan szerény külseje sejtet. Mielőtt azonban elmélyednénk a részletekben, szülinapunk alkalmából mesélünk egy kicsit arról, hogyan született meg a MAKASZ kártya, és mi minden történt velünk azóta, hogy az ország egyik kedvenc kedvezménykártyája beköltözött a pénztárcákba.

A MAKASZ kártya születése

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kreatív elme, amelyben a kis szürke agysejtek felett kigyulladt az a bizonyos villanykörte, hogy csináljunk egy exkluzív kedvezménykártyát! A MAKASZ-rendszer megszületett, ám mint minden újszülöttnek, neki is időre volt szüksége, hogy megtegye az első önálló lépéseket. Azt azonban az első perctől tudtuk, hogy egy olyan kedvezménykártyát szeretnénk adni az embereknek, amely hosszú távú, állandó kedvezményeket biztosít számukra.

Megkezdődött tehát a munka. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel kellett, és kell azóta foglalkoznunk annak érdekében, hogy a MAKASZ szekere gördülékenyen haladjon. Persze ez a “kell” szócska idézőjelben értendő, hiszen a MAKASZ igazi szerelemprojekt. Egyeztetünk, telefonálunk, e-maileket írunk, gyakori vendégek vagyunk az Excel táblázatok cella-labirintusában, tárgyalunk, szerződünk, partnereket keresünk, még jobb kedvezményekért harcolunk, kérdésekre válaszolunk, marketinget menedzselünk, sales-es szuperhősök vagyunk, fejlesztünk és még sorolhatnánk. És hogy bírjuk a tempót, napi kétszer meglepjük magunkat egy kávéval. (A kocka csoki meg valamiért mindig odaugrik mellé…)

 

A MAKASZ kártya mindig tud még többet nyújtani

A MAKASZ kártya sokáig kizárólag társadalmi szervezetek kiváltsága volt, ám az utóbbi két-három évben bővült a tagok köre. Számos partnerünk már nyolc-tíz éve ragaszkodik hozzánk, ami hatalmas öröm számunkra! Jelenleg közel 120.000 kártyatulajdonos él az országban, akik megközelítőleg 1000 partnerünknél érvényesíthetik az állandó kedvezményeket. Habár az utóbbi években a kedvezménykártyák világában is vannak konkurenciák, mi mégis büszkék vagyunk rá, hogy a MAKASZ immár 17 éve a piac egyik vezető szereplője.

Itt tartunk most, de mivel folyamatosan új lehetőségeken és kedvezményeken törjük a fejünket, a MAKASZ minden bizonnyal elégedett plasztikkártya-mosoly mellett fogja ünnepelni az elkövetkező születésnapjait is!

Addig is: Isten éltessen, MAKASZ, még sok ilyen 17 évet kívánunk Neked!