A MAKASZ a MASZSZ-hoz megy: egyedi együttműködés ezernyi előnnyel

A MAKASZ a MASZSZ-hoz megy: egyedi együttműködés ezernyi előnnyel

Hosszú hónapok tervezésének, szervezésének és rengeteg bögre elfogyasztott kávé támogató hatásának köszönhetően elindult az együttműködésünk a Magyar Szakszervezeti Szövetséggel. Méghozzá nem is akárhogyan, hanem kifejezetten a MASZSZ igényeire szabva. Mutatjuk a mindkét fél számára mosolyteli részleteket. 

A kezdetek: az információ morzsák aprólékos begyűjtése

Ott szeretnénk segíteni, ahol valóban szükség van ránk. Épp ezért – bár a tavaszi workshopok lelkes sikere után sejtettük a választ ​​– megkérdeztük a szakszervezeteket, örülnének-e a MAKASZ kártya előnyeinek. Az, hogy a nyár kellős közepén a vakációzós-láblógatós teendők mellett is közel 41.000 tagot érintő szakszervezet reagált pozitívan a megkeresésünkre, egyértelműen azt mutatta, hogy a MAKASZ kártya szupererejére valóban sok embernek szüksége van. 

Éljen a MASZSZ nyitottsága

41.000 tag érdeklődése bizony nem elhanyagolható, így a tagok elégedettségének érdekében szépen leültünk a MASZSZ-szal, hogy kidolgozzunk egy egyedi együttműködést. Ennek hála mostantól a MASZSZ tagok is hozzáférhetnek a MAKASZ kártyával járó megannyi előnyhöz, és beléphetnek egy olyan közösségbe, amelyen keresztül évente akár százezer forintot is megtakaríthatnak. 

A tagok öröme pedig öröm a szervezeteknek is, hiszen így garantáltan egy olyan juttatást biztosíthatnak számukra, ami kézzelfogható haszonnal jár.

Külön öröm számunkra, hogy a különböző szakszervezetek képviseletében ennyien eljöttek az egyeztetésre, hiszen így valóban olyan ajánlatot dolgozhattunk ki, ami mindenkinek megfelelő. A jelenlévők nyitottságát és érdeklődését bizonyítja, hogy alig győztünk válaszolni a kérdésekre, sőt, a visszajelzésekből az is kiderült számunkra, hogy a szakszervezeti mobil applikációval és a tagnyilvántartással kapcsolatos fejlesztések elérték céljukat, mert tökéletesen kiszolgálják ügyfeleink igényeit. 

Nem túlzás kijelenteni, hogy ez legalább akkora juhú élmény számunkra, mint amikor az esti édességvágy feltörésekor eszünkbe jut, hogy maradt még egy kevés a hétvégi süteményből.  

Kedvezmények a köbön

A MAKASZ kártyával járó országszerte elérhető kedvezményeket senkinek sem kell bemutatni. Ám a MASZSZ esetében most saját magunkat is felülmúltuk, amolyan “csak itt, csak most, csak önöknek” jeligére, hiszen egy sosem látott kedvezményes csatlakozási díjban állapodtunk meg. 
Persze nem a MAKASZ lennénk, ha ezt nem fejeltük volna meg még egy kis extrával: azok a szakszervezi tagok ugyanis, akik még idén december 31-ig MAKASZ kártyát igényelnek, még ennél is kedvezőbb áron léphetnek a MAKASZ fedélzetére. 

Felcsigázó ajánlatok

A csigáknál persze fénysebességgel gyorsabban dolgozunk, így bármikor szívesen nyújtunk részletes tájékoztatót azon szakszervezeteknek, akik még csak fontolgatják a csatlakozást. 

Egy biztos: az idei év utolsó időszakában nem fogunk unatkozni. Még szerencse, hogy alig várjuk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a MAKASZ kedvezményeit!

Ebben az anyagban pontról pontra összefoglaltuk>>> az együttműködés részleteit, ám ha ezen felül is felmerül Önben valamilyen kérdés, vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!