A szakszervezetek álruhás segítője: a MAKASZ kártya

A szakszervezetek álruhás segítője: a MAKASZ kártya

| Kategória: MAKASZ

Habár egy álmos téli reggelen talán máshogy gondolnád, szakértők szerint a szakszervezeti tagok elkötelezettségének erősítése jobb befektetés, mint egy vadonatúj kávégép, ami pillanatok alatt ígéretes koffeinlökettel ajándékoz meg. 

A nagy kérdés az, hogy miként lehet erősíteni a tagok elkötelezettségét? Több jó válasz is létezik, de a mi válaszunk kétségkívül a MAKASZ kártya, ami szakszervezeti tagkártyaként is működhet, és sokoldalúan használható. 

A MAKASZ kártya és az elkötelezettség

A legfrissebb kutatások szerint, különösen a COVID utáni időszakban, a munkavállalóknak és a különféle szervezetekhez tartozó tagoknak különösen fontos, hogy érezzék a szervezet megbecsülését, törődését. 

Noha a szakszervezetek elsődleges feladata a tagok érdekképviselete és érdekérvényesítése, egyre több szervezet felismerte, hogy a meglévő tagok megtartása, továbbá az új tagok toborzása szempontjából érdemes valamilyen kiegészítő juttatást is biztosítani. Tekintve, hogy a szakszervezetek költségvetését sajnos nem egy végtelen pénztermő fa szponzorálja, nehéz megtalálni azt a juttatást, amely úgy jelent valódi segítséget a tagoknak, hogy közben a szakszervezet büdzséje sem kap szívrohamot.

A MAKASZ kártya pontosan ebben segít: egyszeri költséget jelent a szervezet számára, cserébe viszont egy éven keresztül az élet minden területére kiterjedő kedvezményeket biztosít a tagoknak. A MAKASZ kártya a családi kassza legjobb barátja: az általa biztosított akcióknak köszönhetően a hétköznapi kiadások mértéke csökken, így a kártya használói boldogabbak és felszabadultabbak lehetnek.

Ha tehát Makasz kártyát ajándékozol, azzal az első perctől kezdve örömet szerezhetsz a tagoknak, ráadásul minél régebb óta használják a kedvezményeket, annál hálásabbak lesznek. Aki pedig örül és hálás, az a következő évben is a szakszervezet tagja akar maradni! 

A MAKASZ kártya nem enni ad, hanem megtanít halászni

Több száz elfogadóhelyünk van, amelyek valódi segítséget nyújtanak és a szakszervezet kasszáját sem terhelik meg túlságosan. Ez olyan, mintha a szakszervezet évente akár több százezer forinttal támogatná minden egyes tagját!

2:1 a MAKASZ kártya lehet tagkártya is

A MAKASZ kártya olyan, mint egy kaméleon: alkalmazkodik a környezetéhez, egész pontosan a szakszervezet arculatához. Tagkártyára minden szakszervezeti tagnak szüksége van, a MAKASZ kártyát pedig úgy alkottuk meg, hogy igény szerint egyszerre működhessen kedvezménykártyaként és tagkártyaként is.

Ebben az esetben a MAKASZ kártya arculatát a megrendelő igényeihez igazítjuk, így a színvilág és a főoldal dizájnja pontosan olyan lesz, amilyennek szeretnéd! A MAKASZ adatok a színben harmonizáló hátoldalra kerülnek, így a kártya valóban kettő az egyben funkcionálhat!

Spórold meg velünk a tagkártya előállítási költségét!

A tagkártya előállítása macerás és költséges feladat, arról nem beszélve, hogy a munkához tartozó adategyeztetős adminisztráció hívatlan ősz hajszálak felbukkanását okozhatja. Kivéve, ha a szakszervezeti tagkártya egyben MAKASZ kártya is, ugyanis ebben az esetben a kártyagyártás terhét a MAKASZ vállalja! 

A 21. századi MAKASZ: lépést tartunk az igényekkel

A MAKASZ-nál nem csak arra törekszünk, hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit, hanem arra is, hogy mindezt a lehető legegyszerűbben tegyünk, megkönnyítve ezzel partnereink és kártyahasználóink életét is. A legfrissebb újításunkon már gőzerővel dolgozunk a színfalak mögött: hamarosan kiderül, milyen meglepetéssel készülünk a MAKASZ család tagjainak!

A szakszervezeteknek tehát több szempontból is megéri csatlakozni a MAKASZ népes családjához, reméljük, hamarosan Téged is a tagjaink között üdvözölhetünk!