Élménybeszámoló: baráti hangulatú brunchot és workshopot tartottunk

Élménybeszámoló: baráti hangulatú brunchot és workshopot tartottunk

| Kategória: MAKASZ

2023 amolyan végre-végre-végre év nekünk, hiszen végre túl vagyunk a Covid és az egyéb nehezítő események okozta kihívásokon. Ennek örömére év elején rögtön nekiláttunk újraéleszteni egy régi hagyományt, és elkezdtünk újból MAKASZ workshopokat és előadásokat szervezni.  Az első ilyen rendezvényt április elején tartottuk olyan szakszervezeteknek, akik még nem tagjaink. Az esemény remekül sikerült, amelyen számtalan hasznos információval, ötlettel gazdagodtak a résztvevők. 

MAKASZOS lehetőségek és egyéb örömteliségek

A MAKASZ rendszere olyan, mint egy szabadnap: tele van lehetőségekkel. Ezekről a lehetőségekről meséltünk az áprilisi workshopon olyan szervezeteknek, akik egyáltalán nem, vagy csak amolyan félig-meddig módon hallottak rólunk. Az eseményen részletesen bemutattuk a különféle együttműködési opciókat, amelynek köszönhetően mindenki világos képet kaphatott arról, hogy milyen sok szempontból megéri csatlakozni hozzánk. 

A MAKASZ előnyeit természetesen mi magunk is bemutatattuk volna, de gondoltunk arra is, mennyivel jobb, ha azok is mesélnek a MAKASZ tagsággal járó örömteli pillanatokról, akik már évek óta tagjaink. Igazunk lett, ráadásul az esemény baráti hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult. 

Újdonságok bemutatása 

Az elmúlt hónapokban számtalan újdonsággal rukkoltunk elő annak érdekében, hogy tartani tudjuk a lépést a 21. század felgyorsult igényeivel. A workshopon természetesen ezeket is bemutattuk, így például elbüszkélkedtünk a MAKASZ applikációval, amely legalább annyira felpörgeti az elfogadóhelyek közötti böngészést, mint téged a reggeli kávéd. Kuriózum, hogy nemrég nemcsak a digitális kártyánk készült el, hanem  a külön szakszervezeteknek szóló appunk is, ami még jobban leegyszerűsíti tagjaink életét.

A megújulást nem lehet abbahagyni, meséltünk arról a modern tagnyilvántartási rendszerről is (igen kreatívan Szakszervezeti Menedzsment Rendszernek neveztük el), amelyet épp most fejlesztünk. Izgalmas volt megosztani a projekt részleteit, hiszen így a visszajelzések felhasználásával valóban úgy formálhatjuk a rendszert, hogy az 100%-ban kiszolgálja tagjaink igényeit.  

Lesz még ilyen lehetőség? Naná, hogy lesz!

A sok éves kihagyás ellenére az első MAKASZ workshop kiválóan sikerült, és a visszajelzések is azt mutatják, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Május végére már tervezzük is a következőt. Jövőbeni terveink között pedig nemcsak hasonló előadások szerepelnek, hanem egy amolyan MAKASZ workshop Vol2. is, amelyen azok számára szeretnénk további segítséget nyújtani, akik érdeklődnek a csatlakozás lehetősége iránt. 

A világért sem szeretnénk Murphyt keringőre hívni, de azért előre lekopogva ki merjük mondani: 2023, köszönjük, hogy ilyen jól indulsz, és alig várjuk a folytatást!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő MAKASZ-os rendezvényekről, iratkozz fel a hírlevelünkre!