Határtalan kedvezmények karácsonya

Ha szeretné igazán nagy meglepetésben részesíteni munkavállalóit idén karácsonykor, nekünk van egy innovatív megoldásunk!

Miért is olyan jó a Makasz kártya?

Biztosan tapasztalta, hogy egyre nehezebb évről évre újdonsággal készülni a céges karácsonyi rendezvényre. Ha szeretne kitörni a megszokott, elcsépelt ajándékok tárházából, mi egy olyan páratlan meglepetéssel tudunk szolgálni, amitől garantáltan leesik munkavállalói álla az ajándékbontásnál.

Fedezze fel a MAKASZ-t, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi kedvezménykártya programját és kényeztesse dolgozóit a határtalan kedvezményekkel!

Miért ideális ajándék?

Határtalan kedvezmények

Határtalan kedvezményeket rejt magában

A kártya országosan elérhető kedvezményeivel az élet majd minden területén valódi többletet nyújt, melyek száma hónapról hónapra nő.

Elegáns, exkluzív díszcsomagolás

Elegáns, exkluzív díszcsomagolás

Az ajándék értékét növeli a díszcsomagolás, amely további lehetőséget biztosít a cégvezetőség számára, hisz egy egyedi üzenettel ellátott „Greeting Card” is elhelyezhető benne, személyessé téve az ajándékot.

Nemcsak ajándék, de jövő évi juttatás is

Nemcsak ajándék, de jövő évi juttatás is

A kártya 1 évig használható korlátlanul térben és időben és így az ajándék értéke egész jövő évben is érzékelhető.

A kedvezmények melletti további előnyök:

  • Csekély értékű ajándékként elszámolható

  • Nagynevű cégek

    A vállalkozás presztízse a munkaerőpiacon nagyobb hangsúlyt kap azáltal, hogy multinacionális vállalatok, nagynevű magyar cégek és több száz kisvállalkozás támogatását élvezi a kedvezmények által.

  • Árképzési kedvezmények

    Az idei év karácsonyán a MAKASZ árképzésével az adóterheket is kompenzálja.

  • Nagy megtakarítás

    A kártya hatalmas kedvezményeket jelent, hiszen éves szinten akár több mint 100.000 Ft-ot takaríthatnak meg.

Mit nyújt a kártya a munkavállalóknak?

Összetartozás

Összetartozás

A közösség tagjai közötti kapcsolat megerősítése a közösségépítés egyik legfontosabb pillére. Erősítse az összetartozás érzését a kártyával, ami a hétköznapjaik részévé válhat és minden nap kellemes élményt nyújt számukra.

Közösség

Közösség

Elérheti, hogy munkavállalói egy valódi közösség tagjainak érezzék magukat, ezáltal jelentősebb érzelmi kötődést nyújthat számukra cége felé.

Elismerés

Megbecsülés

Az elvégzett munka elismerése a munkavállalók megtartásának egyik legfontosabb eszköze. Dolgozói kártyája kedvezményeivel kifejezheti munkavállalói számára, hogy az általuk elvégzett munkát értékesnek tartja.

Hogyan juthat hozzá?

A munkavállalói száma és egyedi igényei alapján igyekszünk megtalálni azt a megoldást, amellyel leginkább támogatni tudjuk a kártyával kapcsolatos céljai megvalósítását. Kérje ajánlatunkat, vagy egy személyes bemutatkozás lehetőségét!

Árajánlat

Kizárólag probléma esetén, kapcsolatfelvételre használjuk.