A MAKASZ kártya szupererejét minden kis cégnek ismerni kell!

A MAKASZ kártya szupererejét minden kis cégnek ismerni kell!

| Kategória: MAKASZ

Ezért írunk is róla egy blogcikket! És mivel hisszük, hogy az információ hatékony átadásában a tegeződés is sokat segít, ahogy azt az első MAKASZ-pertus blogban is írtuk, a magázódást továbbra is hagyjuk pihenni. 

Cégvezetőként biztosan Veled is előfordul, hogy tanácstalanul azon morfondírozol, hogyan tudnád kifejezni a munkatársaid felé a megbecsülésed anélkül, hogy a cég költségvetése Edvard Munch Sikolyát megszégyenítő kiáltással kapna a fejéhez. Erre a dilemmára lehet jó megoldás a MAKASZ kártya. Lássuk, miért!

A MAKASZ kártya éves díja most kedvezményes!

A céges csomagok értékesítésekor a létszám függvényében mindig egyedi árat kalkulálunk. Amiből most - 2021. március 31-ig, 21% további kedvezményt adunk, mert arra gondoltunk, hogy az elmúlt év után szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy 2021-ben hátrahagyjuk 2020 viszontagságait, és előre tekintsünk.

A MAKASZ kártya mindig 1 évig érvényes, de meghosszabbítható, ami azt jelenti, hogy a munkatársaidnak legalább 365 napja lesz arra, hogy kiélvezzék a közel 1000 partnerünknél érvényes állandó kedvezményeket! Nem egy rossz évkezdés, ugye?!

Elszámolható kisértékű ajándékként

Mindig bámulatos büdzsé-bravúrt jelent az, ha egy kiadást el tud számolni a cég...nos, a MAKASZ kártya költségével ez a helyzet, ami egy újabb ok arra, hogy ezzel a plasztik-gesztussal kedveskedj a kollégáidnak és a cég érdekeinek!

Te tudsz több százezer forint bónuszt adni az összes alkalmazottnak?

Ha igen, megyünk Hozzád dolgozni! smiley Ám ha nem így van, akkor szeretnénk elújságolni, hogy MAKASZ kártyával közvetve ez is lehetséges. A MAKASZ kedvezménykártya rendszeres használói ugyanis évente akár több, mint százezer forintot megspórolhatnak. Habár ennyi pénz mindig sokat számít a családi kasszában, most, hogy a világ még mindig tótágast áll, az állandó kedvezmények még többet érnek!

Ha elégedett vagy a kollégáiddal, érdemes megtartani őket!

Például azzal, hogy megleped őket egy MAKASZ kártyával, amivel aztán egész évben olcsóbban hozzájuthatnak bizonyos termékekhez és szolgáltatásokhoz. Ha pedig a MAKASZ kártya költségét összevetjük azzal, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül egy-egy új munkatárs felvétele és betanítása, akkor nem kérdés, hogy utóbbi sokkal nagyobb kiadással és fejfájáscsillapítóért kiáltó pilanattal jár. 

A kártya reklámfelület is

A MAKASZ kártya szívesen ölti magára a céged nevét és arculatát, hogy ily módon pénztárcában járó, mindennap használatban lévő reklámtáblaként is működjön.

A MAKASZ kártya világa természetesen még sok más érdekességet is tartogat, ha szeretnél többet megtudni róluk, látogass el a weboldalunkra, ahol például az elfogadóhelyek listáját is szemügyre veheted!

Tarts velünk!