Viszlát, L.E.CS.A ! - 6 ok, amiért megéri MAKASZ kártya elfogadóhelynek lenni

Viszlát, L.E.CS.A ! - 6 ok, amiért megéri MAKASZ kártya elfogadóhelynek lenni

| Kategória: MAKASZ

A MAKASZ 17 éves fennállása óta mi is rengeteg dolgot megtanultunk, többek között például azt is, hogy a L.E.CS.A - Lehetséges Elfogadóhelyek Csatlakozási Aggodalma - egy nagyon is létező probléma. Szerencsére, erre a kórképre viszonylag egyszerű a gyógymód, amit el is hoztunk Neked: összegyűjtöttünk 6 okot, amiért megéri MAKASZ kártya elfogadóhelynek lenni.

Te kedvezményt adsz, mi marketinget!

Partneri viszonyunk alatt folyamatos marketing támogatással honoráljuk, hogy kedvezményt biztosítasz a MAKASZ kártyatulajdonosok népes családjának. Tulajdonképpen már ezért önmagában megéri kifizetni az egyszeri, 20.000 Ft-os csatlakozási díjat, de azért van más is a tarsolyunkban!

Apropó, azt már említettük, hogy augusztus 31-ig minden elfogadóhely ingyen csatlakozhat hozzánk? Pedig így van, mivel arra gondoltunk, hogy a koronavírus okozta felfordulás közepette ezzel a gesztussal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy segítsünk a bajba jutott vállalkozásokon.

Felturbózzuk a célcsoportoddal való kommunikációt!

Nem kérdés, hogy az újonnan csatlakozó elfogadóhelyekről azonnal tájékoztatjuk a kártyatulajdonosokat. Ezzel azonban nem ér véget a kommunikáció! Mivel szó szerint egyetlen gombnyomásnyira vagyunk tőlük, a hírlevél varázsának köszönhetően pikk-pakk tudomást szerezhetnek a megajánlott állandó kedvezményen felüli időszakos ajánlatokról és egyedi promóciókról. Többé tehát nem kell azon aggódnod, hogy eljut-e az aktuális üzeneted a célcsoportnak!

Az ajánlás a legjobb reklám

A MAKASZ tagok szédítő lelkesedéssel szoktak beszámolni egymásnak a legújabb felfedezéseikről. Ha a Te szolgáltatásod vagy terméked kedvezményes ára is mosolyt csalt az arcukra, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezt a mosolyt továbbadják majd az ismerőseiknek. 

Márkaismertség a maximumon a MAKASSZAL

Rajtunk nem fog múlni, hogy még többen kedveljék a márkádat! Gondoskodunk róla, hogy folyamatosan jelen legyél a közösségi felületeiken és emellett alkalmanként egyedi kampányainkban is tündökölhetsz! Tudjuk, hogy a közösségi médiában az emberek imádnak elveszni a kommentelés birodalmában: ha pedig Rólad is beszélnek, azzal éteri tempóval növelheted a potenciális vevőkörödet!

Viszlát részesedési díj!

A MAKASZ nem kér részesedési díjat a vásárlásaid után! Ha szeretnél elfogadóhellyé válni - és kiélvezni az azzal járó előnyöket -, 2021. augusztus 31-ig most ingyen csatlakozhatsz hozzánk! Ha pedig valami miatt lemaradnál erről az akcióról, akkor is csupán egy egyszeri 20.000 Ft-os díjjal kell kalkulálnod. Ez az összeg töredéke az általános reklámköltségeknek, mégis számtalan olyan szolgáltatást kapsz cserébe, ami növeli az ismertségedet.

Ha a fenti listával sikerült kiütnünk a ringből a L.E.CS.A-t, keress fel bennünket, és válj te is MAKASZ elfogadóhellyé!

Van olyan kérdés, amire nem találtál választ ebben a cikkben? Írj üzenetet vagy keress bennünket telefonon, segítünk!