Túlélni korona idején, avagy csatlakozz ingyen a MAKASZ kártya elfogadóhelyek közé!

Túlélni korona idején, avagy csatlakozz ingyen a MAKASZ kártya elfogadóhelyek közé!

| Kategória: MAKASZ

A MAKASZ egy közösség, mi több, egy család, amely 17 éves múltra tekint vissza. Ahogy minden családnak, nekünk is voltak jobb, rosszabb, sikeres és kudarcokkal teli időszakaink is. És ahogy minden család: mi is összetartunk, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobban segítsük egymást. 

Most éppen az elfogadóhelyek vannak napirendi ponton, hiszen tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben különösen nehéz talpon maradni és növelni a bevételt. (Vagy legalább megtartani a korábbit!) 

Egy korábbi cikkünkben összeszedtünk hat pontot, amiért megéri elfogadóhellyé válni. (Például azért, mert nem kérünk részesedési díjat vagy mert segítünk a marketingben). 

MAKASZ kártyát nem csak magánszemélyeknek adunk, hanem cégeknek és szervezeteknek is, ami azt jelenti, hogy az ország minden pontján lófrálnak vásárolni vágyó MAKASZ kártya tulajdonosok. Megéri tehát elfogadóhellyé válni, hiszen az állandó kedvezmény lehetősége mágnesként vonzza a vevőket.

Az eddigi négy bekezdésre tekints úgy, mint dobpergésre, ami után jöhet a nagy bejelentés: ha Te is szeretnél elfogadóhellyé válni, augusztus 31-ig a szokásos 20.000 Forintos díj helyett ingyen csatlakozhatsz! És igen, sok más, hasonló kedvezményrendszerrel ellentétben a MAKASZ kártya elfogadóhelyeknek nincs éves tagsági kötelezettsége: csatlakozz egyszer – most teljesen ingyen – és élvezd a partneri kapcsolattal járó megannyi előnyt éveken át!

Csak hogy néhány példát említsünk: a Vodafone, a MOL, a HVG, a Feldobox vagy épp az AquaWorld már évek óta partnerünk, de természetesen nem csak nagy halak lubickolnak a MAKASZ akváriumban; kisebb vállalkozások és szolgáltatások is úszkálnak velünk! 

Ha Te is szeretnél elfogadóhellyé válni, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

 

Üdvözlettel,

A MAKASZ csapata